Streven naar evenwicht...       

Streven naar evenwicht.

Uw eigen pluktuin!

Samen gaan we op zoek naar de perfecte mengsels en creëren we een op maat gemaakte bloementuin waarin u overvloedig boeketten kunt plukken en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Bij ons draait het om uw wensen en verlangens, en we zijn er om die te vervullen.

Ook kan u voor een jaarlijks onderhoud kiezen zodat u enkel maar moet genieten. Bij een pluktuin kiezen we meestal voor eenjarige mengsels, dit zaaien we elk jaar opnieuw in, zodat u elk seizoen weer kunt genieten van een adembenemend resultaat.

Met een bloemenborder geeft u niet alleen uwzelf een prachtig geschenk van schoonheid en variatie, maar doet u ook de natuur een groot plezier.
Door te kiezen voor een bloementuin met zorgvuldig geselecteerde inheemse plantensoorten, creëert u een waardevol toevluchtsoord voor lokale flora en fauna. U biedt een voedselbron en schuilplaats voor bijen, vlinders en andere bestuivers, terwijl u tegelijkertijd een thuis creëert voor talloze andere dieren en vogels.


Laat ons u begeleiden op een reis van kleur, geur en inspiratie in je eigen bloementuin. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een bloeiende oase kunnen creëren die je telkens opnieuw zal verrassen.

Meer info?

Contact


Bloemenzegen
Bloemenborder