Streven naar evenwicht...       

Streven naar evenwicht.

Bloemenzegen


"Geef de strakke grasmat op en omarm de betovering van een bloemenweide in  uw  leven!"

Wanneer het leven te kort wordt om nog wekelijks te moeten maaien. Bieden wij een magische oplossing. Laat ons uw grasvlakte omtoveren tot een weelderige bloemenweide, compleet met slingerende wandelpaden, waar men kan genieten van rustige wandelingen en de wonderen van de natuur. Het houdt u in beweging en laat u dagelijks genieten van wat de natuur heeft te bieden. Ook valt de wekelijkse maaibeurt van uw schouders.
Authentieke wilde bloemen zullen herinneringen bovenhalen van hoe uw kinderjaren, laten genieten van hoe het was en waar we samen terug voor streven. Meer biodiversiteit in ons leven!

Maar het gaat niet alleen om de bloemenpracht in de zomer. Met onze bloemenweides zorgen we ervoor dat uw tuin het hele jaar door een toevluchtsoord is voor vogels, met voedsel en beschutting die hen door de koudere maanden helpen. 

 

Fotograaf: Ivette Ivens

Laat ook andere familieleden de wonderen van de natuur ontdekken samen in uw eigen tuin! En herinneringen vast leggen voor de rest hun leven.

Met een bloemenzegen geeft u niet alleen uwzelf een prachtig geschenk van schoonheid en variatie, maar doet u ook de natuur een groot plezier.
Door te kiezen voor een bloementuin met zorgvuldig geselecteerde inheemse plantensoorten, creëert u een waardevol toevluchtsoord voor lokale flora en fauna. U biedt een voedselbron en schuilplaats voor bijen, vlinders en andere bestuivers, terwijl u tegelijkertijd een thuis creëert voor talloze andere dieren en vogels.


Meer info?


Contact

 

Bloemenborder
Bloemenpluktuin