Streven naar evenwicht...       

Streven naar evenwicht.

Biodiversiteit: essentieel voor onze planeet!


Biodiversiteit, de variatie aan leven op aarde, is van onschatbare waarde. Planten, dieren, micro-organismen - ze vormen samen een complex web dat ons leven mogelijk maakt.


Er zijn steeds meer particulieren die hun eigen stukje grond willen ter beschikking stellen hiervoor. Niet enkel voor de biodiversiteit te promoten maar ook deels voor eigen geluk, dankzij meer natuurgenot in eigen tuin te creëren. 

Ontdek de schoonheid van een levendige tuin vol diversiteit. Bij ons geloven we dat een rijke verscheidenheid aan planten, bloemen en dieren niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook uw eigen geluk bevordert. Van kleurrijke bloemperken die zoemen van bijen tot het vrolijke gefluit van vogels in de ochtend. Leer en geniet terwijl u wordt omringd door de wonderen van de natuur. Ontdek de kracht van biodiversiteit en vind vreugde in elke hoek van uw tuin.

Strak grasland inkrimpen of deels laten veranderen in een bloemenzee bespaard u ook het werk van de wekelijkse maaibeurt. Zo heeft u in de zomer meer tijd om gewoon te genieten en even te ontkomen van de dagelijkse sleur.


Zie hieronder hoe wij het zaaien aanpakken voor een goed eindresultaat te realiseren.Hieronder kan u het eindresultaat bekijken van onze Testtuin in 2023 te Bocholt.


Neem contact

GOED NIEUWS!! Ook in 2024 kunnen we dankzij ADVANTA weer een nieuwe testtuin aanleggen, op afspraak kan deze altijd bezichtigd worden.  

Zoekt u kwaliteitzaden? De zaden van Advanta hebben ons meermaals overtuigd van hun kwaliteit en deed ons verrassen van de expertise die erin gebracht is! Zie hier het aanbod!

Mocht u zelf niet aan de slag kunnen gaan en het graag uit handen geven.
Hopen wij u met onderstaande projecten van dienst te kunnen zijn vanaf 2025.


KIJK SNEL!

Bloemenpluktuin
Bloemenzegen
Bloemenborder