Streven naar evenwicht...       

Streven naar evenwicht.

Roofvogels nodig voor een educatieve opdracht?

Wij werken graag mee aan opdrachten waarbij de natuur en roofvogels centraal staan. Zo helpen we graag mee met onderzoeken of zorgen we voor uniek beeldmateriaal waarbij valkerij, jacht en de natuur tot zijn recht komt. Zolang alles een educatief doel heeft.

Voor roofvogeldemonstraties of fotoshoots waarbij roofvogels gebruikt worden voor enkel menselijk amusement bieden wij geen diensten aan. 

Dwight Dreezen van Wingscale heeft onder andere al meegewerkt aan onderstaande opdrachten:

De Belgische natuur documentaire "Onze Natuur". 

 

 

Een documentaire dat gemaakt is over de natuur van België, met als doel meer mensen te laten inzien hoe mooi en leerzaam de natuur net buiten onze eigen deur is. 

Voor de opnames van " de torenvalk op jacht" trainde Dwight een in gevangenschap gekweekte torenvalk. Zodat er beeldopnames gemaakt konden worden van een torenvalk zonder menselijke angst. Zo zijn er prachtige close-up beelden gemaakt kunnen worden. 

Het natuurprogramma "Wild van dieren" op VTM.

Staf Coppens laat zien dat hij wild is van dieren en schotelt de kijker prachtige beelden en interessante weetjes voor over alle wild life van België. Hier werkten we uiteraard ook graag aan mee! Zie onderstaande link.

Zie hier de intro beelden.